Halide Edip Adıvar Ortaokulu

Vizyon: İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli ve herkes, öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Velilerimiz, öğrenme sürecine aktif olarak katılsın ve bilinçli olsun. Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ve mutluluğunu yaşasın. Öğrencilerimiz, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun. Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye daha güzele ulaşmak için çalışsın. Okulumuzda, her davranış her olay her faaliyet sevgiye dayalı olsun. Okulumuzda, öğretenler ve öğrenenler kalite’ yi bir hayat tarzı olarak benimsesin ve uygulasın. Okulumuzdan mezun olan her öğrenci seçeceği mesleği ile ilgili yüksek öğrenim yapabilsin.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Müşteri memnuniyeti konusundaki bilgi, birikim ve deneyimlerin paylaşılması, yeni uygulamaların araştırılması, ilgili kesimlerin bilinçlendirilmesi. •Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır. •Mükemmelliğin sonu yoktur. Çocuk eğitimi dünyanın en ciddi işidir. Bu konuda kimseyi değil kendi kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak önemli arayışımızdır. Öğrenci psikolojilerini bozmadan sanatla, sporla, sosyal aktivitelerle zenginle dirilmiş bir eğitim yapmak.

Başarılar: İlçemizde Düzenlenen Hentbol Turnuvasına Katılan Okulumuz Küçük Erkekler, Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlarda 1. Yıldız Erkeklerde ise 2. Olmuştur. Resim Yarışması:1) Elanur Mevlüde Özgül (5E) Onur Market´in düzenlediği resim yarışmasında birinci oldu. 2)Rukiye Şevval Düzgören(5E) ve Elanur Mevlüde Özgül (5E) "Çevre ve Geri Dönüşüm" yarışmasında 2. ve 3. oldular.

Saatler: 09:00 - 15:15
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://halideedipadivarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mah. Hanımeli Sok. No3436 Küçükçekmece / İstanbul

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Mahallesi Hanımeli Sokak No: 34-36 Küçükçekmece/ İSTANBUL

Adres - Cumhuriyet Mah. Hanımeli Sok. No3436 Küçükçekmece / İstanbul

Ulaşım 1.Cennet Metrobüs durağında indikten sonra Kanarya dolmuşlarına binilir ve İSKİ durağında inilir.
2. Sefaköy Küçükçekmece dolmuşuna binilerek İSKİ durağında inilir.
3. Zeytinburnu istikametinden 89A ya binilir ve İSKİ Su Terazisi durağında inilir.
4. Aksaray İstikametinden 89B ye binilir ve Dr. Sadık Ahmet Hastanesi durağında inilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10 km